Inter-spilleren Roberto Gagliardini bliver ifølge Football Italia, sammenlignet med Liverpool-legenden Steven Gerrard.

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige Inter-spiller Roberto Gagliardini er ifølge Football Italia blevet sammenlignet med Liverpool-legenden Steven Gerrard, og det skræmmer på ingen måde den velspillende Inter-spiller.

(Photo: Getty Images)

Gagliardini er for nyligt kommet til San Siro, efter nogle år hos Serie A-klubben Atalanta.   Gagliardini fik sin Inter-debut i 3-1 sejren over Chievo.

Det startede skidt ud for Inter som kom bagud, og så først i det 70. minut udlignede Inters Mauro Icardi, og så i de sidste 20 minutter af kampen, formåede Inter at sende yderligere to mål i netmaskerne.