Liverpool-legenden Steven Gerrard fortæller at han ville elske at se den velspillende Southampton-stjerne Virgil van Dijk, spille for Liverpool i den røde trøje på Anfield.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Independent skriver at Liverpool vil gøre hvad det kræver, for at hente Southampton-stjernen Virgil van Dijk til Anfield. Liverpool-træneren Jürgen Klopp får støtte fra en Liverpool-legende, i jagten på den velspillende forsvarsspiller.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Det er den engelske Liverpool-legende Steven Gerrard, som blev interviewet af Independent. Gerrard støtter Klopps planer om at hente den 25-årige hollandske Southampton-profil til Anfield.

Mediet skriver samtidig at det forventes at Liverpool står klar med omkring 430.000.000 kroner. I håbet om at de kan sikre sig underskriften, fra den velspillende Southampton-forsvarsspiller. Gerrard er nemlig en stor fan af Van Dijk, og har set mange af hollænderens kampe, skriver mediet.

Steven Gerrard udtaler følgende til Independent:

“Jeg ville elske at se Van Dijk i den røde trøje. Jeg er en stor fan, og han var helt fantastisk da han spillede for Celtic. Jeg havde håbet på at vi havde jagtet ham dengang, men det gjorde vi ikke.

Der er ingen tvivl om at det vil koste en del flere penge, men han er en solid og god spiller. Han vil være yderst velkommen her i Liverpool, og det vil være en stor spiller at få til klubben.”

Det forventes ifølge Independent at Jürgen Klopp og Liverpool får et travlt transfervindue. Klopp er ifølge flere medier på jagt efter RB Leipzig-duoen Naby Keita og Timo Werner. Samtidig med at Klopp også har interesse i Hull-profilen Andrew Robertson.

Læs også: Engelsk landsholdsspiller rygtes mod Manchester United