Af Anders Lang Jensen

Kongeklubben i den spanske hovedstad Madrid har ikke leveret på vanligt niveau i denne sæson i den spanske liga. Man er gevaldigt efter rivalerne fra det catalanske i FC Barcelona. Transfervinduerne skal nu bruges klogt for Los Blancos´ vedkommende.

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Den franske træner på Bernabeu Zinedine Zidane ønsker sammen med ledelsen i den spanske storklub at tiltrække nye spillere for konstant at udvikle truppen og få nye idéer til mandskabet, der for tiden ligner et fuldstændig idéløst et af slagsen.

Cristiano Ronaldo scorede i går efter et brændt straffespark sejren hjem til Real Madrid mod bundproppen Malaga. Det var blot ligaens anden scoring fra angrebsstjernens side, der er symbolet på Madrid-klubbens sløje sæson indtil videre.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

I det engelske er der offensivstjerner nok, og på Old Trafford er det heller ingen undtagelse. Zidane pønser på at nappe én af Mourinhos offensive spillere. Nærmere bestemt den franske kantspiller Anthony Martial. Den unge franskmand har farten og kvaliteterne i Real Madrids øjne.

Hierarkiet skal bygges om på Bernabeu, og derfor ønsker Real at hente den blot 21-årige Martial næste sommer. Det mener den engelske avis The Mirror. Sommerens transfervindue planlægges nøje for den spanske storklub og det betyder et monsterbud i retning mod Old Trafford.

Photo by Dave Winter/Icon Sport via Getty Images

Hele 80 millioner engelske pund vil der blive smækket på disken i Madrids jagt på den tidligere Monaco-stjerne. Efter Real Madrid missede den anden unge franskmand Kylian Mbappé, er Martial, ifølge avisen, nu det næste store transfermål i det spanske.

Med Cristiano Ronaldo der fylder 33 til februar, Karim Benzema 30 næste måned, Luka Modric som er 32 og Gareth Bale, der konstant er ramt af skader, fylder ungdommen mere og mere i tankerne på de transferansvarlige på Bernabeu i Madrid.

Martial er fremtidens mand hos Los Blancos, og et stort bud næste sommer kommer angiveligt på bordet fra Reals side.