Real Madrid har i denne sæson manglet en rigtig dygtig angriber. Karim Benzema har skuffet gevaldigt, og med salget af Alvaro Morata til Chelsea, så har de heller ikke nogle alternativer. Det har fået Zinedine Zidane til at gå til præsidenten med ønsket om en ny angriber. 

Og det har Florentio Perez altså været enig i, og har nu angiveligt lavet en to-årig aftale med Robert Lewandowski fra Bayern Munchen.

Et køb af Lewandoski ville betyde, at Karim Benzema kom endnu længere ud i kulden end han allerede er, men det ville samtidig forstærke Real Madrids hold gevaldigt. Og hvis man ser dem som skræmmende nu, så bare vent til næste sæson…

MADRID, SPAIN – APRIL 18: Cristiano Ronaldo (L) of Real Madrid CF clashes hands with Robert Lewandowski (R) of Bayern Muenchen after the UEFA Champions League Quarter Final second leg match between Real Madrid CF and FC Bayern Muenchen at Estadio Santiago Bernabeu on April 18, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Det er også blevet meldt ud, at Liverpool skulle være meget interesserede i at hente polakken.

Læs:https://fodboldspilleren.dk/breaking-liverpool-melder-sig-ind-i-kampen-om-stjerne-angriber/

Robert Lewandowski har haft en meget blandet sæson, efter Jupp Heynces, har taget over ved roret. Det er blevet til en del kampe fra bænken, hvor han lige nu er blevet slået af, af den tyske angriber Sandro Wagner.

(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Derfor er Lewandowski blevet meget utilfreds, og han vil nu forsøge sig at finde andre græsgange, og her kommer Liverpool ind i billedet. Jürgen Klopp er ellevild efter at få lokket ,hans tidligere angrebsstjerne fra Dortmund-tiden, til Liverpool, hvor han kunne udgøre en dødsens farlig angrebsdou med Mohammed Salah, der i denne sæson har taget alt og alle med storm. Senest blev det til en scoring for det egyptiske landshold, da de tabte 2-1 til Portugal i fredags.