Af Anders Lang Jensen

Transferkampe, hvor verdens største klubber kæmper mod hinanden om en fodboldstjerne, er noget af det bedste på transfermarkedet. Nu kan en kæmpe transferbattle komme indenfor de næste transfervindue, da Englands største drenge kæmper om samme spiller.

Navnet er Jean Michael Seri, som tørner ud for franske Nice. Tidligere er Manchester United på rygtebørsen meldt som favoritter til at hente den hårdtarbejdende midtbanemand, som Jose Mourinho angiveligt ser som en mulig afløser for Paul Pogba, hvis der skal bruges sådan én.

Men klubben på Old Trafford og deres planer om at hente den ivorianske midtbanespiller kan stille og roligt blive skubbet i vasken, eftersom både Liverpool og Arsenal har meldt sig ind i kampen om Jean Michael Seri, der sidste sommer også blev meldt interessant for selveste FC Barcelona.

Den 26-årige midtbaneprofil har en frikøbsklausul på 35 millioner pund. En pris som topklubberne i Premier League ingen problemer har med at skulle smide på bordet for en ny profil. Netop Premier League skulle også være Nice-profilens helt store ønske omkring sit næste skifte i karrieren.

Hver af de tre store klubber i det engelske har sine problemer centralt på banen. Manchester United mister Michael Carrick, og Paul Pogba er på rygtebørsen meldt tvivlsom som fremtidig spiller på Old Trafford, så længe Jose Mourinho står i spidsen for holdet.

Arsenals Granit Xhaka har ikke været den store succes siden sit skifte fra tyske Borussia Mönchengladbach. Derfor har Arsene Wenger og Arsenal også forhørt sig på Jean Michael Seri i jagten på en ny hårdtarbejdende og kontrollerende midtbanemand.

Liverpool får til sommer Naby Keita fra tyske Leipzig, så deres ønske om endnu en midtbanespiller må formodes at være noget mindre end Manchester United og Arsenals.