Så snart man får weekend kan man slappe af, og lade være med at tænke på skole og lektier. En del af afslapningen finder man i at sidde foran fjernsynet eller ude på stadion for at se fodbold. Fodbold byder på mange gode oplevelser, og vigtigst af alt byder det på mål. Det kunne man også se i weekenden, hvor der i Spanien blev scoret mange mål, mens der i England blev scoret et gude mål.

Læs også:     Martial: Drømmestart hos United

I Spanien formåede den portugisiske verdensstjerne Cristiano Ronaldo at score hele fem gange, da Real Madrid vandt 6-0 over Espanyol. Ikke nok med at score de fem mål, formåede han også at lave en assist i kampen, så han var involveret i samtlige mål. Ronaldo havde ikke formået at score i de første to kampe af La Liga, men i den tredje runde formåede han at stemple ind. De fem mål i kampen bringer ham op som topscorer i den spanske liga, hvilket efterhånden er en titel han gør krav på.

I England viste den belgiske angriber Christian Benteke, at han var alle de penge værd, som Liverpool købte ham for i sommers. Liverpool var på besøg på Old Trafford for at møde deres rivaler fra Manchester United. Kampen gik ikke som forventet for Merseyside-klubben, men ved stillingen 2-0 til Manchester United formåede Benteke at score et helt igennem fantastisk mål. Han udførte nemlig et saksespark til perfektion, og bolden susede i nettet uden chance for Uniteds målmand David De Gea. Kort efter svarede de røde djævle dog igen, da det franske stortalent Anthony Martial scorede til 3-1. Dermed var der kun én positiv ting Liverpool kunne tage med fra kampen, nemlig drømmemålet fra Benteke.

Læs også:   Sjovt: Liverpools nyindkøb bliver måske nabo med Rodgers

Det kan godt være, at Ronaldo kan score mange mål, men mon ikke Benteke vil mene, at ét fantastisk mål er bedre end fem middelmådige?                                                                                 Herunder kan du se de to herre i aktion. I den første video kan du se Ronaldo gå målamok, og i den næste kan du se Bentekes veludførte saksespark.

https://www.youtube.com/watch?v=yfgbPW5kgeY

https://www.youtube.com/watch?v=ThKvDDjHZBg