Olivier Giroud forlod Arsenal for at skifte til rivalerne fra Chelsea på transfervinduets sidste dag. Giroud blev solgt for £18 millioner, svarende til 150 millioner kroner.

Her ses to tidligere franske Arsenal-spillere. Den nu pensionerede Robert Pires og den netop solgte Olivier Giroud. Foto: Julian Finney/Getty Images

Giroud kom i overskud hos Arsenal, efter købet af Pierre-Emerick Aubameyang, der altså også bestrider angriber-positionen.

Den franske angriber indrømmede, at han afviste adskillige klubber, for at sige ja til Chelsea. En af Arsenals største rivaler.

Franskmanden kunne i går se sin nye klub blive besejret af Watford med hele 4-1.

Læs også: Leicester forklarer: Derfor spiller Mahrez ikke

Olivier Giroud har indrømmet, at han afviste en række klubber for at gennemføre sit £18 millioner-skifte til Chelsea.

Giroud skal ikke rejse langt til sit nye arbejde hos sin nye arbejdsgiver fra Chelsea. Faktisk skal han bare lidt sydpå i forhold til Arsenals træningsanlæg.

Læs også: Griezmann til Atletico-fans: Hold jeres kæft!

Den franske angriber var kommet i overskud, efter Arsenal valgte at hente Pierre-Emerick Aubameyang på transfervinduets sidste dag.

Ankomsten af Aubameyang hos Arsenal betød for Giroud, at han var blevet Arsene Wengers tredjevalg. Landsmanden Alexandre Lacazette var sågar også over ham i rangordenen på Emirates til sidst, og derfor fandt han det naturligt at skifte klub.

Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, havde en finger med i spillet, og rådgav Giorud om hans fremtid. Foto: Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Og med VM i Rusland liggende i baghovedet hos de fleste professionelle fodboldspillere, har Giroud nu afsløret, at det er Frankrigs landstræner, den tidligere Arsenal-mand, Didier Deschamps, der har overbevist ham om at skifte klub.

Giroud fortæller også, at det var en skuffelse at forlade Arsenal efter næsten seks år i klubben med 105 mål til følge.

Læs også: Manchester United tilbyder kontrakt til 16-årig vidunderdreng: Han er den nye James Rodriguez