Den algeriske offensivspiller, Riyad Mahrez, der til daglig spiller for Leicester City er ikke mødt op til træning siden tirsdag. Premier League-klubben arbejder i øjeblikket på at få algerieren tilbage til klubben og på talefod. Der er dog tvivl om, hvorvidt han overhovedet kommer i spil til kampen mod Manchester City.

(Photo by Steve Bardens/Getty Images)

Mahrez er utilfreds hos Leicester City i øjeblikket. Det er han, fordi han ikke fik en aftale i stand med Manchester City i sidste måned. Tilstandene er nu forværrede i en sådan grad, at Mahrez ikke har været i kontakt med sin nuværende klub siden tirsdag.

Mahrez’ mentale tilstand er ikke klar til at genoptage træningen, meddeler den engelske klub, der sensationelt vandt Premier League i 2016.

Leicester-spilleren er kommet helt ned i kulkælderen, da det ikke lykkedes ham at lave en aftale med Manchester City, inden transfervinduet lukkede og slukkede for denne gang.

Læs også: Skal Chelsea-fansene være bekymrede? Underskriver Conte snart en ny kontrakt med klubben?

Han har altså ikke været til træning hos Leicester i et godt stykke tid, og nu bliver der også sået tvivl om, hvorvidt han overhovedet vil spille for Leicester i kampen mod netop Manchester City på Etihad nu på lørdag.

Læs også: Arsene Wenger forklarer: Derfor hentede vi ikke en forsvarsspiller i januar måned

Flere engelske aviser skriver dog, at det er muligt, at algerieren har fået orlov til at blive væk fra klubben i et stykke tid.

Læs også: Napoli-præsident: Inter-stjerne kan blive bedre end Ronaldo, hvis han skifter til os

Træner i klubben, den franske Claude Puel, har heller ikke nogen idé om, hvornår Riyad Mahrez atter vil være tilgængelig for hans mandskab, der nu går en svær tid i møde, uden deres bedste spiller.

Læs også: VANVIDSMÅL: Er det her det bedste FIFA-mål nogensinde?