Napoli-præsidenten er klar i spyttet, når han siger at Mauro Icardi kan blive god. Han siger endda at Icardi kan blive bedre end Cristiano Ronaldo, hvis han skifter til Napoli.

Af Lasse D. Drescher

Napoli-præsidenten Aurelio de Laurentiis afslører ifølge Calciomercato, at de har interesse i Serie A-stjerne. Det er den 24-årige Inter-stjerne Mauro Icardi som ifølge mediet er en efterragtet herre.

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Icardi er på nuværende tidspunkt at Napoli, Manchester United og Arsenal skulle have interesse i argentineren. Dog meldes det samtidig at Arsenals interesse formentlig ikke er stor længere. Nu eftersom de for nyligt fik hentet Aubameyang til klubben fra Borussia Dortmund.

Calciomercato skriver buddet som Serie A-storklubben Napoli har sendt mod Napoli. Ligger på omkring 415.000.000 kroner. Dog meldes det at Mauro Icardi ikke kommer til at forlade Inter Milan, medmindre der kommer et ekstremt højt beløb.

Napoli-præsidenten er helt klar i spyttet, og viser at interessen i Mauro Icardi er massiv. De Laurentiis mener endda at Icardi kan komme til at lave over 40 mål på en sæson, hvis han skifter til Napoli.

Den 68-årige italiener mener samtidig at den 24-årige Mauro Icardi kan blive bedre end Cristiano Ronaldo, hvis altså han skifter til Napoli. Dog understreger Calciomercato at det ikke er noget Aurelio de Laurentiis kan love.

Han er en af de helt store profiler i Serie A

Samtidig må det bare siges at Mauro Icardi sæson på sæson, viser at han er en stærk og målfarlig angriber. Den argentinske angriber formår hver eneste sæson at blive en af de mest scorende spillere i Serie A, hvilket er solidt.

Men der er altid tvivl om hvor vidt en spiller som Mauro Icardi, kan gå ind og lave samme antal mål hvis han skifter til en Premier League-storklub. Men det forventes at chancen for at Icardi fortsætter hos Napoli er større. Eftersom de også befinder sig i Serie A ligesom Inter Milan.

Læs også: Coutinho-køb er skyld i dette: FC Barcelona-stjerne forlader klubben til sommer