Af Anders Lang Jensen

Arsenals franske spydspids Olivier Giroud lignede længe en mand, der skiftede væk fra den engelske hovedstad til fordel for en anden engelsk klub.

Specielt Everton var opsatte på at lande den franske angriber i det netop lukkede transfervindue, men den tidligere Montpellier-stjernes kone stod angiveligt i vejen for det store Premier League-skifter, der var under opsejling.

Det er nu kommet frem i de engelske medier, efter den nuværende Stoke-spiller Charlie Adams fortalte til Liverpool Echo, at et skifte til Everton, beliggende i byen Liverpool, var tæt på, men faldt til jorden, da franskmandens kone ikke ville væk fra den engelske hovedstad i stedet for Merseyside.

Photo by Getty Images

Adams fortalte: ”Jeg hørte, at hans partner afviste handlen. Aftalen var stort set færdig, og Giroud ønskede at skifte, men konen afviste det hele.” Det var manager Ronald Koemans top-prioritet denne sommer at lande den franske målmager, men Everton fik ikke fingrene i den rutinerede franske landsholdsspiller.

Den blå klub fra Liverpool blev dog ikke snydt for nye spillere, eftersom Koeman spenderede voldsomme summe på mange nye ansigter til truppen.

Photo by Getty Images

Navne som Gylfi Sigurdsson, Michael Keane, Jordan Pickford og sidst, men absolut ikke mindst, Wayne Rooney var bare få, af de profiler Everton har hentet til Goodison Park denne sommer.

Den hollandske manager har fået en fornuftig start med sine nye tilgange hos The Toffees. Starten på Premier League har budt på 4 point i de første tre kampe. Og det mod stærke hold som bl.a. Chelsea og Manchester City.