Manchester United er i øjeblikket placeret på en andenplads i Premier League. På overfladen ser alt godt og flot ud for mastodontklubben, men borer man lidt ind under denne overflade, kommer der nogle dybe rifter op ad kløften.

Et af de største problemer i øjeblikket er den fremtidige kaptajn. For hvem skal overtage anførerbindet, når Michael Carrick forventes at stille støvlerne på hylden til sommer? Indtil videre har flere forskellige vikarieret som anførere i denne sæson, men om kort tid bliver José Mourinho altså nødt til at tage en endelig beslutning.

Mens der er et bredt udvalg af fornuftige muligheder i truppen, så mener mange mennesker, at det er Paul Pogba, der skal overtage anførerbindet fra Carrick. Efter alt at dømme, har han jo været kaptajn for United ved en række lejligheder, og har gjort det acceptabelt i rollen. Men hvorom alting er, er Pogba nok ikke den rette løsning på længere sigt.

Han er en fremragende spiller på banen, og det er der ingen, der kan være i tvivl om. Vi har dog mange gange set fremragende spillere dykke fuldstændigt som anførere. United kan ikke holde til at miste en så værdifuld spiller som Pogba. Franskmanden kan godt være ganske temperamentsfuld.

Læs også: Fans verden over kan ikke stoppe med at grine: Sådan forsøgte Coquelin at stoppe Messi

Da Mourinho skiftede ham ud i forbindelse med nederlaget til Tottenham Hotspur, opstod der en voldsom diskussion mellem ham og Mourinho på sidelinjen. Dette var et alarmerende signal i forhold til det fremtidige anførerbind. Lige meget hvad, så må han ikke tabe sit gode skind, når han fungerer som leder på holdet, og på den baggrund er Pogba nok ikke den bedste mulighed, Manchester United har.

Læs også: Medie: Liverpool laver REKORDBUD på Real Madrid-STJERNE

Derfor – hvis Mourinho absolut skal vælge – bør valget faldet på den profilerede spanske målmand, David de Gea, i stedet for. Han er en af klubbens mest loyale og erfarne spillere. Den eneste ulempe ved De Gea som anfører, er hans evindelige trang til at vende hjem til Spanien. Men ved at udpege ham som anfører, undgår De Røde Djævle netop dette.

I modsætning til Pogba i visse situationer, så er De Gea anderledes rolig, og har en god forståelse for spillet. Det siges endvidere, at De Gea skulle have et godt forhold til truppens medlemmer, og han taber aldrig hovedet, selv i udfordrende situationer.

United har dog stadig resten af indeværende sæson til at kigge og overveje, før de træffer en endelig beslutning, om, hvem der skal være fremtidig kaptajn på Old Trafford.

https://www.youtube.com/watch?v=magAgY_r-1E