Barcelona trådte ind i returopgøret i semifinalen i Copa del Rey mod Valencia med den smalleste føring mulig. Luis Suarez’ mål i sidste uge gav Barca en fordel med en 1-0-sejr, men Ernesto Valverde skulle altså minde sine spillere om, at arbejdet langt fra var gjort færdigt denne torsdag aften.

Værterne fra Valencia ligger i øjeblikket på en tredjeplads i La Liga, og formåede at spille 1-1 mod Barcelona i november måned.

Læs også: Sir Alex til Mourinho: Du bliver nødt til at bruge denne spiller noget mere!

Men et hvilket som helst hold, som har Lionel Messi på banen vil altid være forhåndsfavoritter, uanset hvor kampen bliver spillet.

Læs også: Xavi: Disse to spillere tager over efter Ronaldo og Messi

Og den argentinske maestro fik en sublim start på returopgøret, da han allerede efter 10 minutter gjorde Valencias forsvar helt rundt på gulvet.

Læs også: Luis Enrique ny træner i Chelsea: Tager Barca-stjerne med sig

Han foretog et godt løb, og så kom ellers den sjove del. Her stødte han nemlig ind i Francis Coquelin.

Læs også: Manchester United tilbyder kontrakt til 16-årig vidunderdreng: Han er den nye James Rodriguez

Den tidligere Arsenal-spiller tog hårdt fat ved Messi, og endte med at trække trøjen over hovedet på den lille argentiner i et noget bizart øjeblik.

Her kan du se, hvordan Coquelin tog fat.

Læs også: Overraskelse: Angel Di Maria var tæt på at skifte til denne klub i sommer

Philippe Coutinho sad på bænken ved starten af denne kamp, men blev dog skiftet ind. Allerede efter tre minutter på banen gjorde han det til 1-0 til gæsterne, mens Ivan Rakitic kunne fordoble føring, og sikkert sende FC Barcelona i finalen.

Læs også: Vanvittig afsløring: Messi har angiveligt sagt nej til at tjene næsten 1 milliard om året