Sir Alex Ferguson førte ordet på Old Trafford, da Manchester United tirsdag hyldede de såkaldte Busby Babes i forbindelse med 60-års-dagen for München-ulykken. Den legendariske forhenværende manager stod side om side med den nuværende træner, José Mourinho, og både gamle og nuværende spillere, mens tusindvis af tilskuere ærede de 23 mennesker, der for 60 år siden mistede livet i en forfærdelig ulykke i München.

Cristiano Ronaldo og Sir Alex Ferguson havde en succesfuld United-tid sammen. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)

Efter hyldesten gik Ferguson rundt og talte med hver enkelt spiller. Blandt andet blev han set kramme Zlatan Ibrahimovic og Victor Lindelöf, før han stod en-til-en med Scott McTominay.

Læs også: Xavi: Disse to spillere tager over efter Ronaldo og Messi

Efter at have givet hånd til det unge stjernefrø, fortsatte Sir Alex Ferguson med at tale til ham, før José Mourinho kom hen til de to. McTominay forsvandt hurtigt ind i mængden af United-spillere, mens Ferguson hilste på Mourinho.

Læs også: Ikke noget nemt valg: Her er vinterens bedste transfer

Skotten blev her set pege i retning af den 21-årige McTominay, mens han livligt fortalte den nuværende United-manager om sin begejstring for den unge knøs.

Læs også: Alle elsker Dele Alli – nu hyldes han af modstanderens fans

Indtil videre har McTominay optrådt 11 gange for De Røde Djævle i denne sæson, mens det i sidste sæson kun blev til blot to optrædener over en hel sæson.

Læs også: Liverpool kan først få Keita til sommer: Nu er de dog kommet i tvivl

Hans seneste kamp var mod Huddersfield, hvor han blev skiftet ind til fordel for Paul Pogba, da United kunne besejre Lössl, Zanka og Billing med 2-0.

Læs også: Luis Enrique ny træner i Chelsea: Tager Barca-stjerne med sig

Bliver McTominay en succes på Old Trafford? Hvad tror du? Deltag i debatten på Twitter eller Facebook.