Naby Keitas dårlige form denne sæson har skabt grobund for bekymring hos Liverpool. Keita skifter til Liverpool denne sommer, men The Reds forsøgte altså allerede i januar at tilknytte Leipzig-spilleren.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Naby Keita har lidt noget af et formdyk i denne sæson. RB Leipzigs træner benægter da heller ikke, at spilleren er faldet i både stabilitet og kvalitet i denne sæson i forhold til sidste.

Det var sidste sæsons topform for andenpladsen i Bundesligaen, der fik Liverpool til at gå efter midtbanespilleren. En daværende transferrekord på 48 millioner pund blev slået, men Klopp og co. blev nødt til at vente mindst et år, før de kunne gøre brug af Keitas kvaliteter.

Men det, Liverpool blev forelskede i, er så småt ved at blive til en rigtig træls kærlighedshistorie, før den for alvor er begyndt.

Læs også: Stats: Her er de mest svinske hold i Premier League

Leipzigs træner, Ralph Hasenhüttl, er skeptisk over for Keita, der i de seneste måneder er faldet i niveau. Det er især nøglespillerens præstationer på banen, der afgør, om Leipzig får point med hjem eller ej, og det er derfor ekstra ubehageligt for Hasenhüttl og co. når Keita ikke spiller op til sit bedste.

-Naby er ikke lige så konsistent denne sæson, som han var i sidste, fortalte Hasenhüttl til Bild.

-Det er vigtigt, at han tager sine forventninger ned til et normalt niveau.

-Jeg er ikke en træner, der ønsker at motivere mine spillere med brug af frygt. Jeg er ikke en klassisk træner i den forstand, fortæller Leipzig-træneren til det tyske medie.

Keita blev rygtet til Liverpool allerede i vinter, da Coutinho som bekendt blev skibet af sted til varmere himmelstrøg i FC Barcelona for 142 millioner pund. Men den idé var Leipzig altså ikke med på.

Læs også: Officielt: 19-årig angriber er nyt ansigt i FCK’s Superliga-trup