19-årige Jonas Wind fik sig noget af en fødselsdagsgave. Han bliver nemlig rykket op i FCK’s Superliga-trup på beordring fra trænerstaben. Den unge angriber var førhen fast inventar i klubbens talentafdeling.

Foto: fck.dk

”Jonas har efterladt et rigtigt godt indtryk, senest her i opstarten, hvor han har vist, at han er klar til at tage det næste skridt. Han har altid lavet mange mål i vores talentafdeling, men han er også ved at bygge den fysik og løbekapacitet på, der skal til for at klare sig som FCK-angriber. Det er en cadeau til Jonas, men naturligvis også til hans trænere, ledere og holdkammerater i talentafdelingen, at han nu tager det her skridt. Vi ser frem til at arbejde sammen med ham,” siger manager Ståle Solbakken, om Jonas Wind, der blandt andet scorede to gange i årets første træningskamp mod Vejle.

Læs også: VANVID: Middelmådig svensk klub har fået udsolgt ALLE deres trøjer på bare få minutter!

Det unge talent er stolt over dette skulderklap:

Læs også: Liverpool køber colombiansk vidunderdreng: Lejer ham ud til Spanien med det samme

”Jeg er selvfølgelig både glad og stolt over det her skulderklap. Det er noget, jeg har arbejdet hårdt for gennem lang tid. Det er ikke let at nå frem til Superligatruppen, men det er det, der er målet og drømmen for os, der er i talentafdelingen. Jeg er samtidig også helt klar over, at det hårde arbejde først lige er begyndt, for jeg er slet ikke færdig med min udvikling, så jeg glæder mig til at træne med en masse dygtige spillere og arbejde med de trænere, der er omkring holdet,” siger Jonas Wind, der har været i FCK siden sommeren 2012 og er noteret for 21 U-landskampe, hvor han har scoret 7 mål.

Jonas Wind har kontrakt med F.C. København frem til sommeren 2022 og får i første omgang tildelt trøje nummer 23. Angriberen har været særdeles skarp i klubbens træningskampe, og scorede blandt andet to gange mod Vejle.