Liverpool har købt den 18-årige venstreback, Anderson Arroyo, for et hemmeligholdt beløb. De har øjeblikkeligt sendt ham på en lejeaftale til Real Mallorca fra den tredjebedste spanske række. Arroyo, som er colombiansk U20-landsholdsspiller skifter til klubben fra Fortaleza CEIF.

LIVERPOOL, ENGLAND – JULY 08: (THE SUN OUT, THE SUN ON SUNDAY OUT) (L-R) Second assistant coach of Liverpool Peter Krawietz, Manager of Liverpool Jurgen Klopp and first assistant coach of Liverpool Zeljko Buvac pose for a photo at Melwood Training Ground on July 8, 2016 in Liverpool, England. (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Liverpool har hentet den 18-årige colombianske venstreback Anderson Arroyo for et hemmeligt beløb. De har valgt at udleje ham med øjeblikkelig virkning til spanske Real Mallorca fra Segunda B.

Læs også: Manchester United tilbyder kontrakt til 16-årig vidunderdreng: Han er den nye James Rodriguez

En aftale blev indgået i januars transfervindue, men blev altså sat i bero på grund af nogle komplikationer. Nu er den dog endeligt afsluttet.

Læs også: West Ham i forhandlinger med tidligere Manchester United-stjerne

Liverpool-fansene må dog væbne sig med tålmodighed, før de får lov til at se Arroyo i aktion for The Reds. Han er nemlig blevet sendt på et lejeophold til Mallorca, der varer de næste 18 måneder.

Læs også: Skal Chelsea-fansene være bekymrede? Underskrive Conte snart ny kontrakt med klubben?

Forsvarsspillerne kommer til at mærke, hvad europæisk fodbold går ud på, når han skal optræde for Real Mallorca, der i øjeblikket fører den østlige liga i Segunda B, som er den tredjebedste række i spansk fodbold.

Læs også: Napoli-præsident: Inter-stjerne kan blive bedre end Ronaldo, hvis han skifter til os

Arroyo fik sin professionelle debut, da han var 15 år gammel. I løbet af tre år har han optrådt 22 gange for Fortaleza.

Læs også: Chok: Chelsea vil erstatte Courtois med denne aldrende målmand