Chelsea er i et kapløb med tiden i øjeblikket. De arbejder på at få den belgiske målmand, Thibaut Courtois, til at underskrive en kontrakt med London-klubben.

Det er engelske Joe Hart, som Chelsea har udset som erstatning for Thibaut Courtois. Foto: Chris Brunskill

Courtois har kun en enkelt sæson tilbage med Chelsea i den nuværende aftale, der dog mangler at blive drøftet.

Real Madrid er angiveligt interesseret i at hente den belgiske målmand til sommer. Chelsea er dog forberedte på et Courtois-exit. Derfor har man udset Joe Hart som et mål for en kommende erstatning.

Hvis Courtois forlader klubben, vil den have Hart ind som en erstatning.

Læs også: Vidunderdreng: Manchester United i forhandlinger med 18-årig Ajax-stjerne

Chelsea er i et stort kapløb med tiden, når det kommer til at holde på Thibaut Courtois lidt endnu. Fremtiden er stadig uvis for den belgiske målmand, da han endnu ikke har underskrevet en kontrakt med The Blues.

Real Madrid har udtrykt interesse for Courtois, og det gør bestemt ikke situationen bedre for Chelseas vedkommende.

Ifølge The Mirror er Chelsea dog beredte på det værst tænkelige udfald. Derfor har man også udset Joe Hart som erstatning, når hans lejeaftale med West Ham udløber.

Men de forsvarende Premier League-mestre vil dog nok foretrække at holde Courtois i klubben lidt endnu. De er efter sigende også klar til at gøre ham den bedst betalte målmand i verden. Således vil Abramovich og co. hoste op med 200.000 pund hver uge, foruden diverse klausuler.

Læs også: Manchester United tilbyder kontrakt til 16-årig vidunderdreng: Han er den nye James Rodriguez

Der er dog stigende bekymringer i London om, hvorvidt Chelsea får held med at overbevise Courtois om endnu et ophold hos klubben, da Real Madrid jagter ham.

Madrid har været på udkig efter en langsigtet erstatning for Keylor Navas længe, men det er endnu ikke lykkedes dem at skaffe en aftale. Blandt andet har Kepa Arrizabalaga, den 23-årige målmand fra Athletic Bilbao, afvist interessen fra Real Madrid. Det gjorde han ved at underskrive en ny kontrakt med sin nuværende klub, og så var der ligesom lagt låg på.

Zinedine Zidane har derfor nu udset Courtois som sin førsteprioritet, og han er overbevist om, at han kan lokke belgieren til den spanske hovedstad.

Den 25-årige målmand har optrådt i La Liga før, da han var udlejet til Atletico Madrid i tre år fra perioden 2011 til 2014. Han er angiveligt åben over for en retur til La Liga.

Læs også: Leicester forklarer: Derfor spiller Mahrez ikke