Manchester United er godt inde i forhandlinger med Ajax-stjernen, Justin Kluivert, der er søn af den hollandske legendespiller, Patrick Kluivert.

Nummer 45 i Ajax-trøjen, Justin Kluivert, ses her i en kamp mod Feyenoord i begyndelsen af året. Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

United er villige til at betale i omegnen af 10 millioner pund for det unge stjernefrø, der i øjeblikket spiller for Lasse Schønes nuværende klub, Ajax Amsterdam.

José Mourinho har holdt øje med den 18-årige hollænders udvikling det seneste år.

Manchester United er et stykke inde i forhandlinger med Justin Kluivert og hans nuværende arbejdsgiver, AFC Ajax Amsterdam. The Red Devils planlægger at ‘kuppe’ Kluivert til sommer.

Uniteds cheftræner, José Mourinho, har holdt øje med den 18-åriges udvikling det seneste år.

Mourinho skulle efter sigende beundre Kluivert og hans talent, som han også fik en forsmag på i finalen i Europa League i maj måned sidste år, hvor de to klubber stødte sammen på Friends Arena i Stockholm.

Ifølge The Mirror er The Red Devils parat til at betale 10 millioner pund for den unge Ajax-spiller. Med adskillige bonusser kan handlen dog løbe op i et væsentligt større beløb.

United havde ellers gjort bordet klar til at hente Justin Kluivert allerede i januar måned, da Sportsmail i december måned kunne berette om en heftig interesse fra Manchester-klubben.

Læs også: Manchester United tilbyder kontrakt til 16-årig vidunderdreng: Han er den nye James Rodriguez

Interessen kommer dog ikke som den store overraskelse, da Mourinho har et godt forhold med og til Kluiverterne.

Den portugisiske træner kender Ajax-angriberen fra dengang, hvor Justin var barn. Her plejede han at se Barcelonas kampe for at se sin far, Patrick, i aktion.

Mourinho var assisterende træner i FC Barcelona på det tidspunkt, Patrick Kluivert optrådte for den catalanske klub.

Justin fik sin debut på Ajax’ førstehold, da han var 17 år gammel. Siden da er det blevet til 42 optrædener på førsteholdet med otte mål til følge.

Læs også: Giroud: Denne ex-Arsenal-spiller lokkede mig til Chelsea