En flirten, der har varet flere måneder, er nu ved at få sin ende. Chelsea FC vil nemlig af med italienske Antonio Conte, som efterhånden har kørt klubben i sænk. Senest blev det sågar til et nederlag på øretævende 4-1 til Watford på udebane.

YOKOHAMA, JAPAN – DECEMBER 17: Luis Enrique, manager of Barcelona looks on before the FIFA Club World Cup Semi Final match between Barcelona and Guangzhou Evergrande FC at International Stadium Yokohama on December 17, 2015 in Yokohama, Japan. (Photo by Matthew Lewis – FIFA/FIFA via Getty Images)

Chelseas ledelse er efter sigende ikke tilfreds med Antonio Conte i denne sæson. Derfor har den nu udset sig en afløser for den italienske træner. De vil gerne have tilknyttet den tidligere Barcelona-træner, Luis Enrique, på en permanent kontrakt.

Angiveligt er Enrique også klar til en længerevarende aftale med Chelsea. Men han kræver, at får en af sine tidligere stjerner med sig til den engelske hovedstad.

Læs også: Neymar bestemmer i Paris: Sælg Cavani og hent denne angriber!

I går kunne flere medier berette om, at Luis Enrique var blevet tilbudt en sæsonlang aftale med Chelsea, der ønskede sig af med Antonio Conte efter en række svingende præstationer, der ikke er en topklub som Chelsea værdig.

Nu skriver Daily Express dog, at Luis Enrique har takket nej til den korte aftale. Han vil dog gerne til klubben på en lidt længere kontrakt.

Læs også: Liverpool køber colombiansk vidunderdreng: Lejer ham ud til Spanien med det samme

Han har også stillet ledelsen i Chelsea en betingelse, som de skal opfylde, før han skriver under med The Blues. Han vil nemlig gerne have den nuværende Barcelona-mand, Luis Suárez, med sig til Stamford Bridge.

Netop Luis Suárez var en af de spillere, der præsterede bedst under Luis Enrique, og den spanske træner har flere gange udtalt, at det er hans yndlingsspiller.

Flere medier skriver, at Luis Enrique vil tilbudt en kontrakt frem til sommeren 2021. Om han får Luis Suárez med sig, må tiden vise.

Læs også: West Ham i forhandlinger med tidligere Manchester United-stjerne