Det er en rigtig trist følelse, når man tænker på, at Lionel Messi og Cristiano Ronaldo en dag begge har stillet støvlerne på hylden. Men den tid, den sorg. Der er heldigvis længe til endnu. Håber vi!

Messi vs Ronaldo Ballon d’Or (Photo by Stuart Franklin – FIFA/FIFA via Getty Images)

Begge spillere har hver især vundet Ballon d’Or fem gange, og de har det til fælles, at de begge er i 30’erne. Ronaldo har dog vist tegn på formnedgang i denne sæson.

Real Madrid-stjernen har kun scoret otte mål i 17 kampe i La Liga i denne sæson, og det ser ikke ud til, portugiseren er kommet helt op i gear endnu.

Med det sagt, så forsvarer PSG-angriberen, Kylian Mbappé, sin kollega, og afviser på det reneste, at Ronaldo skulle være i gang med et permanent dyk.

-Ronaldo er ikke på vej ned. Hvis han spiller dårligt, så er der mange andre spillere, der også spiller dårligt, sagde Mbappé til Goal i denne uge.

Sidste år markerede 10-året for det år, hvor der i mellemtiden kun er blevet uddelt Ballon d’Or-priser til enten Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi. Det tal kan meget vel nå 11, hvis Lionel Messi kan fortsætte sine imponerende præstationer for Barcelona.

Læs også: Ikke noget nemt valg: Her er vinterens bedste transfer

Den spiller, som kommer til at bryde dominansen, bliver skrevet ind i historiebøgerne, og den tidligere Barcelona-spiller, Xavi, mener at vide, hvem der kan komme til det.

Den tidligere Barcelona-mand mener, at Neymar vil blive den næste spiller, der ikke kommer til at hedde Messi eller Ronaldo til at vinde den største individuelle pris i fodboldverdenen. Han mener, at brasilianeren kommer til at kæmpe med PSG-holdkammeraten, Mbappé, om at være den bedste spiller i verden de næste mange år.

-Jeg har stor respekt for ham. Han er en fantastisk fodboldspiller, fortalte Xavi til RMC Sport om Neymar.

Så ved I det, PSG. I har to af de kommende verdensstjerner i jeres trup. Mbappé er faktisk Monaco-spiller sæsonen ud, men skiftet til Parc des Princes permanentgøres til sommer.

Duoen har til sammen kvitteret med 42 mål for PSG i denne sæson. I næste uger tager de imod Real Madrid i ottendedelsfinalerne i Champions League. Her vil de for alvor få lov til at bevise deres værd i den elitære fodboldverden.

Unai Emerys mandskab skal en tur til Spanien i den første kamp, mens de er værter for de regerende europæiske mestre i egen hule den 6. marts.

Læs også: Alle elsker Dele Alli – nu hyldes han af modstanderens fans