Tottenham har haft en blandet sæson både i Premier League og i Europa. Starten på sæsonen var god, men resultaterne har svigtet på det seneste og klubben er i øjeblikket placeret på en skuffende 7. plads i Premier League. Målet før sæsonen var en placering i top 4 og dermed adgang til Champions League, men det ser i øjeblikket meget svært ud. Tottenham Hotspur v Arsenal - Premier League

De svingende resultater er dog blevet overstrålet lidt af gode individuelle præstationer, fra flere Tottenham spillere. Den helt store stjerne har naturligvis været Harry Kane, men danske Christian Eriksen har også endnu engang imponeret. Eriksen får her til morgen stor ros fra den tidligere Tottenham spiller og manager, Glen Hoddle.

“Christian Eriksen har nydt godt af den tillid han har fået fra manageren. Han ser ud til at have fundet sit spil i Premier League og det kan Tottenham nu høste frugterne af. Han har for mig været den bedste Tottenham spiller i denne sæson og han kan blive en stor profil i de kommende sæsoner, hvis de formår at holde på ham. 

Sådan udtaler Glen Hoddle og der er helt sikkert noget om snakken. Eriksen har været med i samtlige af Tottenhams 32 kampe i denne sæson. I sidste sæson var han “kun” med i 25 ud af 38 liga kampe for klubben. Det er blevet til 9 mål og 2 assists. De 2 assists er lidt skuffende, men Eriksen har formået at skabe hele 72 scoringsmuligheder, så noget tyder på, at det er hans holdkammerater, der ikke er skarpe nok.

Christian Eriksens præstationer i 2014/2015 sæsonen