Af Anders Lang Jensen

Vi alle husker Andrea Pirlo som en helt igennem verdensklasse fodboldspiller. På banen var den altid elegante italiener et forbillede med sin eminente teknik, og overblikket var der heller ikke sparet på.

Udenfor banen var den italienske maestro ganske enkelt én af verdens mest ”cool” personer med stil og klasse som få. På den private front har den rutinerede Andrea Pirlo en 15-årig søn, der heldigvis deler sportens interesse med sin far.

Fodbolden er også et stort tema i sønnen Niccolo´s liv. Og ifølge kilder i den italienske avis Bianconero skal Pirlo-versionen i den unge udgave til prøvetræning hos selveste Juventus. 38-årige Andrea Pirlo udtaler til mediet, at sønnen er talentfuld, men skal klare andre ting udover fodbolden.

”Han spiller fodbold, og han vil gerne være fodboldspiller. Men jeg siger dog til ham, at han først skal klare skole og uddannelse. Han minder en del om mig, han er teknisk og ikke særlig aggressiv”, siger den nu tidligere frisparkskonge om sønnen Niccolo Pirlo.

For tiden spiller Niccolo Pirlo hos divisionsklubben Pecetto, men et skifte til Juventus skulle være ønsket. Ifølge mediet har far Andrea Pirlo afholdt møder med sportsdirektøren i Juventus Fabio Paratici omkring de kommende træninger og en mulig fremtid hos Torino-klubben.

Det lader altså til, at vi måske kommer til at se en ny udgave af Pirlo på den europæiske fodboldscene i fremtiden. En ny spiller med samme navn bag på ryggen ville være kæmpestort for de mange fodboldfanatikere verden over, som bare ikke kan hade Pirlo.

En imponerende karriere er slut for Andrea Pirlo. Italieneren stoppede i den amerikanske MLS hos New York City efter at være skiftet dertil fra netop Juventus.