Manchester United-profilerne Alexis Sánchez og Nemanja Matic er blevet klar til at kunne komme i aktion i tirsdagens returopgør mod FC Barcelona i Champions League.

af: Emil Plovgaard

Alexis Sanchez Manchester United
Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Alexis Sánchez og Nemanja Matic kan komme i aktion imod FC Barcelona i aften. Det fortæller klubbens træner, Ole Gunnar Solskjær.

De to spillere var ikke med i det første opgør, som Barcelona vandt med 1-0, men begge er altså rejst med resten af truppen til returopgøret på Camp Nou.

Sánchez har ikke spillet en kamp for Manchester United siden begyndelsen af marts, hvor han pådrog sig en skade i forbindelse med et opgør mod Southampton i Premier League.

LÆS OGSÅ: Medie: Chelsea har fundet den perfekte erstatning for Hazard!

Imens har Nemanja Matic heller ikke fået nogen kampe i et stykke tid, dog kun to uger.

Efter ankomsten til Barcelona mødtes Ole Gunnar Solskjær til den fremmødte mængde pressefolk.

”Formmæssigt er de begge klar, og for Alexis er det selvfølgelig en stor kamp, når han har spillet her (Barcelona, red.) før.

Når han er på banen, er jeg sikker på, at han vil forsøge at bevise sig. Ikke kun over for Barcelona, men også over for os. Han har været skadet og har ikke haft nogen god sæson.

Forhåbentlig kan han slutte denne sæson af på en god måde, for det er nu, forretningen skal gøres op. Lad os håbe, Sánchez kan være tilfreds med sin præstation.”

Manchester United slog PSG ud i ottendedelsfinalen efter et comeback fra det første opgør.