Den velspillende Manchester United-målmand David de Gea, nærmer sig ifølge engelsk medie en forlængelse med klubben. Real Madrid viser endnu engang stor interesse, men det tyder på De Gea vil fortsætte på Old Trafford.

Af Lasse D. Drescher

David de Gea rygtes for tiden endnu engang væk fra Old Trafford, og mod den spanske storklub Real Madrid. Dog skriver The Times nu at den spanske målmand og Manchester United er ved at få en kontraktforlægnelse på plads.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

27-årige De Gea har i løbet af 27 Premier League kampe, holdt målet rent i 15 af dem. Det er en helt fantastisk statistik for den spanske målmand, og for Manchester United-forsvaret, som ellers ofte ser usikkert ud.

David De Gea har spillet hos Premier League-storklubben i syv år, siden han i 2011 skiftede fra Atletico Madrid til Manchester United. Det er blevet til over 300 kampe i Manchester-trøjen, og De Gea har været en af de vigtigste spillere for United i de mange år.

Målmanden De Gea var for nyligt ude og fortælle, at han er glad for at spille hos Manchester United. Det er en udtalelse som er faldet i god jord hos United-ledelsen, da de ikke ønsker at se målmanden smutte.

Tilbage i 2015 var De Gea tæt på at skrive under med Real Madrid, men i sidste ende blev det ikke til noget. Derefter har rygtet med Real Madrid og De Gea kørt på, hver eneste gang transfervinduet har været åbent.

Hvem kan erstatte Keylor Navas?

Real Madrid har i en længere periode været på udkig, efter en ny målmand, som kan erstatte 31-årige Keylor Navas. Real Madrid har også kigget mod Bilbao-målmanden Kepa Arrizabalaga, som så valgte at underskrive en forlængelse frem for skiftet.

The Times understreger at de ikke regner med at se handlen mellem Real Madrid og De Gea gå igennem. Eftersom at De Gea er glad for at spille hos en af de største klubber i engelsk fodbold.

Læs også: Guardiola på jagt i Paris: Vil have fat i PSG-forsvarsspiller