22-årige Presnel Kimpembe rygtes ifølge fransk medie væk, fra den franske storklub. Der er nemlig stor interesse fra Premier League-storklubben Manchester City, skriver Le10sport.

Af Lasse D. Drescher

Det franske medie Le10sport skriver at Premier League-storklubben Manchester City, har stor interesse i nuværende PSG-spiller. Det er den 22-årige franske forsvarsspiller Presnel Kimpembe, som rygtes væk fra PSG.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Presnel Kimpembe har været velspillende når han har spillet, men han er ikke ligefrem førstevalg hos Paris Saint-Germain. Derfor ville et skifte eller en udlejning fra PSG måske ikke være så skidt, for den franske spiller.

Da det må forventes at unge Kimpembe gerne vil med i den franske trup, som skal til VM-slutrunden i Rusland til sommer. Pep Guardiola har vist stor tiltro, til mange af de spillere han har hentet til Manchester City.

Så hvis Guardiola henter Presnel Kimpembe til Etihad Stadium, forventes det også at franskmanden vil få spilletid. Manchester City skal også spille mange kampe i sæsonen, og formentlig også i næste sæson. Derfor får de brug for flere strenge at spille på.

Pep Guardiola har senest hentet Atheltic Bilbao-stjernen Aymeric Laporte til den engelske storklub, og det har indtil videre været en solid tilføjelse. Det kostede dog i sidste ende mange penge, at hente Laporte til Manchester City.

Hvad kommer PSG-forsvarsspilleren til at koste?

Det forventes på ingen måde at Presnel Kimpembe kommer til at koste det samme, som Aymeric Laporte gjorde. Da Laporte havde slået bedre igennem, og han havde for alvor vist hvad han kunne.

Presnel Kimpembe skal stadig ud og vise hvad han helt præcist er god til, og hvad han er mindre god til. Kimpembe har dog vist han har potentiale og at han er god, så derfor viser Manchester City fortsat interesse.

Læs også: Udlejet FC Barcelona-spiller: Jeg vil ikke tilbage til FC Barcelona