Den tidligere Liverpool- og Newcastle-spiller José Enrique har bekræftet, at han nu er fri for den sygdom, der førte til, at han i maj måned sidste år blev opereret for en hjernetumor.

af: Emil Plovgaard

José Enrique Liverpool
Foto: Alex Livesey/Getty Images

Den 33-årige tidligere Liverpool-spiller Luis Enrique er ikke længere syg.

José Enrique, som tørnede ud for både Newcastle og Liverpool i Premier League, fik i går svar tilbage på nogle scanningsresultater. Og de var heldigvis positive.

Det fortæller han i et opslag på det sociale medie, Instagram. Her skriver og siger han derudover, at han nu vil se fremad. Uden sygdommen.

Spanieren fortæller endvidere, at det var en meget blandet tilværelse, han havde sig i perioden, efter han fik sine første scanningsresultater.

Enrique blev diagnosticeret med den sjældende tumor-sygdom, chordoma, der normalvis har base i kraniet og rygsøjlen. Men det var ikke i denne region, at den 33-årige spanier blev ramt af sygdommen.

I stedet havde den ondartet tumor forplantet sig lige bag hans øjne. Dermed var der en sandsynlig risiko for, at han kunne miste synet helt.

José Enrique stillede støvlerne på hylden tilbage i september 2017 på grund af en kronisk knæskade. På det tidspunkt tørnede han ud for Real Zaragoza i den næstbedste række i Spanien.

Hos Newcastle optrådte han 127 gange, efter han skiftede til den nordengelske fra Villarreal i 2007 for en sum på 6,3 millioner pund. En sum, der dengang vakte opsigt, men i dag ville være et røverkøb.

Efter opholdet hos Newcastle gik turen så videre til Liverpool i 2011. Hos The Reds spillede han i alt 99 kampe, før han blev løst af sin kontrakt i maj 2016.

LÆS OGSÅ: Medie: Chelsea har fundet den perfekte erstatning for Eden Hazard