Inter Milan-veteranen Nicola Berti giver sin tidligere klub, et godt råd. Berti mener at Inter bør handle ind hos Paris Saint-Germain.

Af Lasse D. Drescher

Squawka skriver at der er kommet kinesiske ejere til Serie A-klubben Inter Milan. Dog skal det understreges, at de ikke har købt ejerskab over hele Inter Milan. Squawka skriver at et stort kinesisk firma, har købt sig til at have ejerskab over omkring 70 procent, af den store italienske fodboldklub.

(Photo by Antoine Gyori/Getty Images)

Nicola Berti har spillet hos Inter i et helt årti, fra 1988 til 1998. Den tidligere italienske fodboldspiller står noteret for over 200 kampe for Inter Milan, og derfor bliver Berti betragtet som en veteran. Berti råder Inter Milan til at købe en spiller, som til dagligt er at finde i Paris.

Tager PSG-stjernen en tur tilbage til italiensk fodbold?

Nicola Berti mener at Inter bør hente Paris Saint-Germains Marco Veratti til klubben. Der er ingen tvivl om at det bliver dyrt at hente Veratti væk fra den franske hovedstad. Squawka mener at der er god mulighed for at Inter Milan kan være med i kampen, om den velspillende Veratti. Grundet at der er kommet flere penge i på bankbogen.

Læs også: Italiensk-stjerne rygtes til London-storklub