Den tidligere Real Madrid spiller Esteban Granero åbner nu op for sit første møde med Lionel Messi.

Lionel Messi (GettyImages)

Esteban Granero tilbragte flere sæsoner i Real Madrid som ung, og efter et skifte til Getafé, kom han tilbage til klubben og optrådte i flere sæsoner for klubbens bedste hold.

LÆS OGSÅ: Det sagde han bare ikke! Mbappé gjort til grin på sit første pressemøde i PSG

Som ung var han også vant til at vinde det hele med Real Madrid, men det var lige indtil Lionel Messi en dag skiftede til FC Barcelona. Den lille argentiner ankom til ærkerivalerne i 2002, hvor både Granero og Messi var 15 år gamle.

På det tidspunkt deltog både Real Madrid og Barcelona i den samme turnering, og de boede sågar også på samme hotel. Granero kendte udmærket spillere fra det andet hold som Piqué og Cesc Fabregas, og allerede dengang kunne Piqué lide at lave sjov med tingene.

Så da Piqué hev fat i Esteban Graneros skulder og fortalte ham, at Barcelona ville vinde det hele det år, rystede han blot på skulderen.

-Vi har den her nye fyr og han er fantastisk, kunne Piqué fortælle sin ven.

Granero spurgte hvem det var, og Piqué pegede så en stille, tynd dreng, som sad alene ved swimmingpoolen og dyppede fødderne i vandet.

Piqué havde allerede dengang ry for at være lidt af en joker, så Granero tog det med et smil på læben. Næste dag måtte han dog tørre smilet af. Messi regerede banen, og Barcelona kunne slå Real Madrid med 3-0.

-15 år senere ser jeg ham stadig på fodboldbanen og tænker ’åh nej, han er her stadigvæk’, siger Granero i et interview med El Pais, som du burde læse.

LÆS OGSÅ: LÆKKET: Ronaldos rating i FIFA 18