Cristiano Ronaldos FIFA-kort er blevet lækket, og han er usædvanligt god i den nye udgave af FIFA, der rammer butikkerne i slutningen af september.

MADRID, SPAIN – DECEMBER 12: Cristiano Ronaldo of Real Madrid poses with the Ballon D’Or 2016 trophy at Estadio Santiago Bernabeu on December 12, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Cristiano Ronaldo blev for nylig kåret til den bedste fodboldspiller i Europa. Den dygtige tekniker er formodentligvis også den bedste, når FIFA 18 udkommer.

LÆS OGSÅ: Først gik de efter Iniesta – nu er en anden Barca-legende også emne i denne klub

Den portugisiske superstjernes kort i den nye udgave af FIFA er netop blevet lækket, og her er han usædvanligt god. Portugiseren er blevet tildelt en rating på 95. Billedet florerer selvsagt over de sociale medier i øjeblikket.

EA Sports har endnu ikke officielt udmeldt, at dette bliver Cristiano Ronaldos endelige stats, men alt peger i den retning af, at det her er hans virkelige kort.

Dermed bliver Cristiano Ronaldo med al sandsynlighed vurderet højere end Lionel Messi i den kommende udgave af FIFA 18 – portugiseren har simpelthen bare haft et storslået år, hvor ingen har kunnet måle sig med ham.

LÆS OGSÅ: Du gætter ALDRIG Gerrards nye job