Oddsguru.dk har et skarpt hold af eksperter, der hver dag sidder klar med deres bedste spilforslag. Normalt skal man have medlemsskab for at få del i alle spilforslagende, men i dag har Oddsguru givet os nogle specielle spilforslag, som alle kan få del i.

Det drejer sig om to kampe i henholdsvis Skotland og Spanien. To spændende kampe med nogle særdeles lukrative odds. Vi har fået kampene med en kort analyse og et enkelt spilforslag til dem hver.

Osasuna – Alcorcon (Spanien – Segunda Division)

Osasuna vinder kampen – Odds 2,40 (BET365)

Kampen starter kl. 18.00

Den første kamp er en kamp fra Spaniens anden bedste række, Segunda Division. Det er normalt ikke en liga, der bliver oddset meget på, på trods af at oddsene plejer at være meget høje. I dag har vi udvalgt kampen mellem Osasuna og Alcorcon, hvor vi satser på en Osasuna sejr til et flot odds, 2,40.

Osasuna ligger lige nu nummer 1, mens Alcorcon befinder sig på en 10. plads i Segunda Divison. Osasuna har i denne sæson været særdeles stærke på hjemmebane, hvor de har vundet deres seneste 7 ud af 10 hjemmekampe. Samtidig så har Alcorcon blot af vundet 2 ud af deres seneste 10 udekampe, og derfor ligner det en relativt sikker Osasuna sejr. Denne kamp er altså værd at satse på med et flot odds 2,40!

Aberdeen – Ross County (Skotland – Premiership)

Aberdeen vinder kampen – Odds 1,75 (BET365)

Kampen starter kl. 16.00

I dagens andet spilforslag skal vi en tur til Skotland og landets bedste række, The Premiership. Her har vi valgt at tage et kig på topkampen mellem Aberdeen og Ross County. En kamp mellem rækkens 3. og 5. plads, som godt kunne se ud til at blive en spændende affære.

Vi vælger at gå med Aberdeen i denne kamp. Aberdeen ser ud til at have fordelen med 3 sejre i de 3 seneste opgør på hjemmebane mellem de to hold. Når de har mødtes i Aberdeen tidligere er det blevet til en 4-0, 3-0 og 1-0 sejr til hjemmeholdet. Ross County tabte deres seneste udekamp med 1-0 mod rækkens sidsteplads, Dundee United, så det meste peger i retning af en Aberdeen sejr.

Læs mere om Oddsguru.dk her eller tilmeld dig direkte her.