Antoine Griezmann er hlet klar i spyttet, om hans fremtid. Franskmanden vil spille der hvor tilhængerne elsker ham højest, og det er ifølge franskmanden stadig hos Atletico Madrid.

Af Lasse D. Drescher

Den 27-årige franskmand Antoine Griezmann, har tidligere været rygtet væk fra den spanske storklub Atletico Madrid. Der har specielt været rigtig stor interesse, fra den spanske gigant FC Barcelona.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images )

Mange var for alvor kommet i tvivl, om hvor vidt Antoine Griezmann ville forlade Atletico Madrid. Nu skriver det italienske medie Calciomercato, at Antoine Griezmann har udtalt sig, og afsløret hvorfor han ikke tog det store skifte, til FC Barcelona.

Antoine Griezmann formåede også i løbet af sommeren, at vinde VM-slutrunden i Rusland med det franske landshold. Kort før slutrunden afslørede Antoine Griezmann, at han ville blive hos Atletico Madrid.

Antoine Griezmann udtaler følgende:

“Jeg har ikke valgt at blive hos Atletico, på grund af pengene. Pengene er nemlig ikke det vigtigste for mig. Jeg valgte at blive der hvor de ville have mig mest, og der hvor der var mest kærlighed og hvor fansene de elsker mig højest.”

Det tyder for alvor på at den franske superstjerne er blevet kalr i sindet, med hensyn til hvor han vil fortsætte sin karriere. Alt tyder på at han bliver hos Madrid-storklubben for den næste tid, men der vil altid være rygter som sender Griezmann væk.

Atletico Madrid er fortsat en af de helt store klubber, både i spansk fodbold men også på den europæiske fodboldscene. Specielt VM-slutrunden som Griezmann vandt i sommers, er en af hans helt store triumfer, måske endda den største.

Der er som sådan heller ikke så meget grund for Griezmann, til at han skulle forlade Atletico Madrid. Eftersom at han er den helt store stjerne, og han får fast spilletid. Atletico Madrid når samtidig også rigitg langt i Champions League hver eneste sæson.

Læs også: Bale efter Cristiano Ronaldo-exit: Vi kan blive endnu stærkere nu