Antoine Griezmann har i de sidste to transfervinduer været sat i kraftig forbindelse med storklubben Chelsea, men han har eftersigende afvist skiftet til Stamford Bridge og i stedet fortalt, hvor hans fremtid ligger. 

Atletico Madrid-angriberen eller fløjspilleren, Antoine Griezmann, har i den seneste tid været i søgelyset for en række storklubber i Europa. I januar-transfermarkedet meldte Premier League-klubben Chelsea sin interesse og var også klar med en tre-cifret-millionbeløb. Tilbuddet fristede dog ikke franskmanden, der i stedet ser sig selv i Spanien de næste par år. Det fortalte han, ifølge goal.com, på et pressemøde tidligere i dag.

24-årige Griezmann kom til Atletico Madrid i sommeren 2014, men har først i indeværende sæson rigtigt slået igennem, hvor han indtil videre står noteret for 19 mål i alle turneringer.

Præsidenten har aldrig hørt tilbuddet 

Atletico Madrids præsident, Enrique Cerezo, understregede på dagens pressemøde, at han ikke ser Griezmann forlade klubben og hævdede desuden, at han “aldrig havde hørt om en mulig transfer (omkring Griezmann til Chelsea, red.)‘.

Både holdets træner Diego Simeone og hovedpersonen i transferrygtet selv, Antoine Griezmann, fik taletid. Den tidligere Real Soicedad-spiller sagde: “Jeg har det fint her, jeg er tryg,” og han fortsatte efterfølgende: “Jeg ønsker at fortsætte her, og jeg tror klubbens intention er ikke at sælge, så derfor har jeg ikke tænkt mig at forlade klubben.”

Griezmann har, som sagt, siden sommeren 2014, spillet på Atleticos hjemmebane, Vicente Calderon, med cirka 50 mål til følge. Derudover udløber fløjspilleren kontrakt først i år 2020.

Læs også: Fernando Torres skriver historie for Atletico Madrid

Læs også: Vanvittig udtalelse fra Lampard: Ingen er glade i Chelsea