Antoine Griezmann udtrykker tydelig utilfredshed, med at han ikke er blandt de tre stjerner som kæmper om Ballon d’Or-titlen.

Af Lasse D. Drescher

Den 27-årige franske Atletico Madrid-stjerne Antoine Griezmann, er ifølge Goal lidt utilfreds. Det fremgår tydeligt at Antoine Griezmann ikke er glad, for at han ikke er med i puljen af de tre spillere som kæmper om Bllon d’Or-titlen.

Frankrig Griezmann

(Photo: Getty Images)

Antoine Griezmann har længe været solid for Atletico Madrid, og det franske landshold. Griezmann formåede endda at vinde VM-slutrunden i Rusland i sommers, og det bør også påvirke muligheden for at Griezmann kunne deltage i afgørelsen af Ballon d’Or.

Griezmann udtaler følgende til mediet:

“Jeg fortjener at være med blandt de tre bedste. Tilbage i 2016 var jeg med blandt de tre bedste, og der tabte jeg Ballon d’Or og Champions League, så jeg tabte tre finaler. I år har jeg fundet tre finaler, så derfor forstår jeg det ikke helt.

Det er sært og måske underligt, men det er da et trofæ som bliver uddelt af FIFA. Jeg var med til at vinde VM-slutrunden, og at jeg ikke er på listen er meget overraskende. Der er ikke så meget at gøre ved det nu, jeg forstår det bare ikke, men alle har deres meninger og holdninger.”

Den 27-årige franskmand skiftede til den spanske storklub Atletico Madrid, tilbage i 2014. Det er blevet til omkring 145 kampe for Griezmann, i Atletico Madrid-trøjen. I de kampe har den franske stjerne scoret omkring 80 mål, hvilket er ret solidt.

Landsholdskammeraten Lucas Hernandez har ifølge Goal, udtalt at Griezmann ifølge ham var favorit til at vinde Ballon d’Or-titlen denne sæson. Nu tyder det hele dog på det ikke kan blive til noget.

Diego Simeone har samtidig udtalt at Griezmanns chancer er rigtig gode, efter det han har opnået med klubben og landsholdet.

Læs også: Medie analyserer Chelsea-stjerne: Er Jorginho en af Premier Leagues bedste?