Jamie Vardy har, i den seneste tid, for alvor slået sit navn fast i international topfodbold, med målrekorder og en førsteplads i Premier League. Nu er der dukket nogle mærkelig og sjove Facebook-opdateringer op, fra tiden før Vardy levede af at spille fodbold. 

Jamie Vardy slog for to uger siden, Ruud van Nistelrooys rekord for flest scorede mål i træk, da han bankede sit 11 mål ind i ligeså mange kampe. Dette har naturligvis givet den tidligere Fleetwood Town-angriber en del opmærksomhed og nysgerrige sjæle har gravet i Vardys fortid.

For få uger siden, da medier og eksperter virkelig begyndte at få øjnene op for den i dag 28-årige fodboldspiller, dukkede citatet ‘Chat shit get banged’ op flere gange på diverse medier. Det er typisk Leicester City-fans eller Vardy-elskere, der benytter den engelske sætning. Dette er nemlig en måde at give igen til alle de, der ikke troede på Vardy og sagde, at det bare var held og at han ikke er god nok til Englands bedste række.

Læs også: Liverpool-angriber: Jeg kom til klubben på grund af denne spiller

Andre engelske citater

Citatet har samme mening som et andet engelske citat, ‘talk shit get hit’, hvilket betyder, at hvis man taler dårligt om en(talk shit), så vil det ramme dig på et senere tidspunkt (get hit). Vardy svarer altså tilbage på kritikken og beviser, at hans såkaldte ‘hatere’ ikke havde ret.

Nu viser det sig, at tilbage i 2011, hvor ingen kendte til Vardy, skrev han en fuldstændig samme sætning på sin Facebook-profil.

vardi

Udover dette opslag, fandt thesportbible.com, som er dem, der har gravet i Vardys fortid, også et andet sjovt og specielt opslag.

Læs også: Se hvad Marcelo gjorde over for Benitez, da han blev sat af

jamie

Ovenstående tekst kan oversættes noget i retning af dette: ‘elsker livet, får (tjener) penge og får piger’. Sidste to ord skal fortolkes således, at han har samleje med piger.