Den nuværende succestræner Pep Guardiola i Manchester City fortæller nu om sin fremtid. Tilværelsen hos den engelske storklub varer ikke ved for evigt, og en tilbagevenden til Barcelona frister ude i horisonten.

Af Anders Lang Jensen

 

Den spanske succestræner Pep Guardiola har igennem sin karriere som træner og manager opnået store resultater i både FC Barcelona, Bayern München og nu i Manchester City.

Nu løfter han sløret for, hvordan han helst ser sin trænerkarriere ende. Han vil ‘hjem’. Det fortæller han i et interview med Universo Valdano.

”Jeg ønsker, at det hele skal slutte, hvor det hele begyndte”, siger han og fortsætter:

 

”Mit sidste skridt som træner bliver i Barcelona i La Masia”, lyder det fra Guardiola, der altså gerne vil runde af som ungdomstræner i den catalanske storklubs talentfabrik.

Det var her, spillere som Xavi, Iniesta, Messi – og Guardiola selv – blev skabt, og nu ser det altså ud til, at han gerne vil give tilbage til den klub, som satte det hele i gang for ‘Pep’. Dermed kan Barcelonas fans se frem til at få ham at se i klubben igen. Dog ikke helt i den rolle, som de bedst kender ham i.

Som det ser ud for Guardiola nu her, så har han været i engelske Manchester City i to sæsoner. Her blev det i sidste sæson til et mesterskab, hvor en række af rekorder blev slået af den spanske manager.