Manchester City-træneren Pep Guardiola fastslår, at Gabriel Jesus og Sergio Agüero ikke kan spille sammen. Ikke fordi de ikke kan enes, men blot fordi der så kommer mangel på spillere som søger mod baglinjen.

Af Lasse D. Drescher

Daily Mail skriver at Pep Guardiola har fatslået, at der er to Manchester City-spillere som ikke kan spille sammen. De to spillere er angribere begge to. Den ene er argentineren Sergio Agüero og den anden er brasilianeren Gabriel Jesus.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Derfor fastslår den spanske Manchester City-træner, at det er svært at vælge angriber. Da han har to stjerner, som begge vil spille hele tiden samtidig med at deres niveau er så højt. Derfor er det en udfordring hver gang, der skal udtages hold for Guardiola.

Pep Guardiola udtaler følgende til Daily Mail:

“De to spillere har forskellige kvaliteter, og de fortjerner begge at spille. Der er mange kampe, og de bliver nødt til at være klar. Men det er en meget svær beslutning, hver gang.

Men de to spillere kan godt spille sammen, hvis det er vi har Mendy på backen. Fordi han kommer frem over kanten, og så kan kantspilleren trække ind mod midten, og sådan kan de to komme i spil samtidig.

Fabian Delph har ikke den samme evne til at gå direkte mod baglinjen. Så når vi ikke har Mendy med, så er Leroy Sané nødt til at gå mod baglinjen. Derfor spiller de ikke sammen.”

Daily Mail understreger også at de godt kan se problemet, for den spanske træner. Da det er to super stærke og velspillende angribere, som bør få fuld spilletid. Men som Pep Guardiola fortæller, så er det svært at få sat holdet, når der er to så store stjerner på samme position.

Læs også: 6 ting disse sjove statistikker kan lære os om Premier League: Crystal Palaces angreb er bedre end Chelseas og Southampton har brug for en ny angriber