Pep Guardiola fortalte før Crystal Palace-kampen en ældre City-spiller, at han var en del af holdet, selvom der har været lidt problemer mellem spilleren og hans agent, og så Guardiola.

Af Lasse D. Drescher

Den 33-årige Yaya Touré har i lang tid, været ude af Manchester City-truppen. Nu er Touré tilbage i truppen, og han har været god. Det tyder på at Toure er kommet på talefod med Guardiola, eftersom at han får spilletid igen.

(Photo by James Baylis - AMA/Getty Images)

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Pep Guardiola udtaler følgende til Sky Sports:

“Jeg talte med Yaya før kampen mod Crystal Palace, og der fik han at vide, at han er en del af holdet. Han træner godt, og er i super form. Jeg kan godt lide midtbanespillere, og kunne jeg spille med 11 midtbanespillere, ville jeg gøre det. Så skulle Yaya også være på det hold.”

Manchester Citys næste Premier League-kamp er mod Leicester, og der vil Guardiolas mandskab mangle nogle vigtige spillere. Sergio Aguero lavede rødt kort i kampen, mod Chelsea og vil derfor være ude med karantæne. Ottamendi må også hoppe over, efter at han pådrog sig sit femte gule kort, i sæsonen i mod Chelsea.

Læs også: Mourinho: Det bliver en svær kamp