José Mourinho mener at det bliver en sværd kamp for Manchester United, når Tottenham søndag gæster Old Trafford, i Premier League.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United skal hjemme på Old Trafford, forsøge at få en sejr, på søndag hvor Tottenham kommer på besøg. Pochettino og Mourinho kender hinanden godt, så det bliver også spændende, og se hvordan de to trænere agerer ude på sidelinjen.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

José Mourinho udtaler følgende til Sky Sports:

“De seneste kampe vi har spillet, har vi haft bolden og alt spillet. Nu møder vi Tottenham, og deres spillestil, kræver at de selv har bolden. Så det bliver interessant og se, hvordan kampen udspiller sig.

Tottenham spiller virkelig god for tiden, og de forsøger at dominere alle deres modstandere. Tottenham spillede rigtig godt mod Chelsea, i den første halveg. Så lad os håbe, at vi kan stoppe Tottenhams farlige spillestil.”

José Mourinho roser samtidig også Mauricio Pochettino.

Mourinho tilføjer følgende:

“Mauricio er en god tæner, og han ved hvad han vil. Han har bygget på det hold, i nogle år nu. En god træner er han, og han har gode spillere. Det er også derfor, at Tottenham er blevet så stærkt et hold.”

Læs også: Pochettino: Han er stadig The Special One