Mauricio Pochettino mener stadig at José Mourinho er The Special One. Tottenham-træneren fortæller samtidig om, hvor flink Mourinho var mod ham, da de begge var trænere i La Liga.

Af Lasse D. Drescher

Tottenham-træneren Mauricio Pochettino mener stadig at Manchester United-træneren José Mourinho stadig er The Special One.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

José Mourinho har ikke fået drømmestarten på tilstedeværelsen, hos Manchester United. Samtidig med at portugiseren ikke får de bedste resultater har han modtaget en straf fra FA, efter at han sparkede til en drikkedunk på jorden, i kampen mod West Ham.

Mauricio Pochettino udtaler følgende om José Mourinho:

“Det sker somme tider, at det er svært at kontrollere sig selv på sidelinjen, og derfor mener jeg stadig at Mourinhos opførsel var normal. Når du er frusteret på sidelinjen, skal du ud med det. Du kan sagtens vise skuffelde igennem kampen, men det er nogle gange ikke nok.

Jeg kan godt lide Mourinho. Mit forhold til ham er godt. Han er stadig The Speciel One, da han stadig påtager sig alt pressen, så hans spillere ofte går fri. Mourinho vil altid være den han er. Da jeg var hos Espanyol, sagde han at jeg altid kunne komme forbi, og at hans dør altid var åben.”

Læs også: Conte: Svært at acceptere favorit-værdigheden