Pep Guardiola udtaler at han godt ved, at resultaterne ikke har været så gode, som de forventes at være. Pep føler at der er tro på ham, men han ved også, at han sagtens kan blive fyret, hvis det fortsætter i den forkerte retning.

Af Lasse D. Drescher

Manchester City-træneren Pep Guardiola udtaler, at resultaterne ikke har været gode nok. Samtidig fortæller Guardiola, at hans position hos Manchester City, på ingen måde er sikker.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Manchester City har vundet 10 af deres første 15 kampe. Dog er der mange, som er begyndt at tvivle på Guardiolas metode. Eftersom at det egentlig ikke går så vildt godt for Manchester City.

Pep Guardiola udtaler følgende til Sky Sports:

“Den sidste måned har vi måtte acceptere, at resultaterne ikke har gået vores vej. Vi har ikke fået de sejre, vi har skulle. Det er første gang i min trænerkarriere, at jeg går flere kampe i streg, uden flere sejre.

Hvis der er noget som ikke fungerer i de store firmaer, så finder man en løsning, og det skal være hurtigt. Mit projekt varer ikke evigt, men vi skal til at vinde igen.

Jeg føler at Manchester City-staben stoler på mig, men jeg skal vinde med holdet. Ellers er jeg jo ikke vigtig for holdet, hvis det er vi ikke vinder titler og kampe.”

Læs også: Henry: Chelsea-stjerne kan afgøre Chelseas mesterskabschancer