Fodboldeksperten Thierry Henry, mener at en helt bestemt Chelsea-stjerne kan afgøre The Blues’s mesterskabschancer. 

Af Lasse D. Drescher

Fodboldeksperten hos Sky Sports, Thierry Henry mener at Chelsea-stjernen Diego Costa, kan gøre en kæmpe forskel. Henry mener at Costa kan afgøre, om Chelsea hiver trofæet hjem til Stamford Bridge, eller ej.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Chelsea forbliver på førstepladsen i Premier League, efter de i weekenden vandt 1-0 over West Bromwich, på en scoring af førnævnte, Diego Costa. Diego Costa har scoret 12 Premier League-mål i den nuværende sæson, og det hele tegner ret godt, for Costa og resten af Chelsea-mandskabet.

Thierry Henry udtaler følgende om Diego Costa:

“Der kan ske alt muligt når du har en spiller som Costa. Det ene øjeblik er han meget vred og aggresiv, og så det næste øjeblik er han Premier Leagues bedste angriber. Der var ingen som vidste at Costa ville score det eneste mål, i sejren over West Bromwich. Det kun fordi, Costa er som han er, at han endte med at sende bolden i nettet.

Forskellen i mellem de store hold, kan i sidste ende blive så lille, at en spiller som Costa der kan lave 1-0 scoringerne, kan sikre Chelsea mesterskabet. Derfor kan Costa sommetider afgøre resultatet for Chelsea.

Chelsea skal holde Costa skadesfri, fordi han løber og kæmper for alt og alle. Chelsea-spillerne kan sparke en bold op i banen, og så ved du at Costa nok skal jage bolden, og gøre sit bedste til at komme først på bolden.”

Læs også: Owewn: Gabriel minder om tidligere Arsenal-spiller