Arsenal-spilleren Gabriel, modtager meget ros fra den tidligere professionelle angriber, Michael Owen. Owen sammenligner samtidig Gabriel med den tidligere Arsenal-spiller Martin Keown.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere professionelle fodboldspiller, Michael Owen, udtaler at han ville hade at spille mod Arsenal-spilleren Gabriel Paulista, hvis han altså stadig spillede fodbold.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Gabriel har fået spilletid i de seneste par kampe, grundet at Hector Bellerin og Skhodran Mustafi har været ude med skader. Den 26-årige midterforsvar spillede i midterforsvaret sammen med Laurent Koscielny i aftenens nederlag på 2-1 til Everton.

Michael Owen udtaler følgende til Express, om Gabriels defensive evner:

“Jeg ville hade at spille mod Gabriel. Han er over alt. Han står generelt altid i vejen, når han kommer i en-mod-en situationer, og så er han hurtig. Han er også meget aggresiv, og det kan han tillade sig, fordi han er så hurtig.

Du får ikke mere end et kort øjebliks tid, før at han er over dig. Jeg ville personligt foretrække, at spille mod en stor tung gut, som ville have problemer med at vende rundt og sætte i løb. Gabriel minder faktisk meget om Martin Keown, da han spillede på sit højeste niveau.”

Læs også: Chok: Chelsea giver grønt lys til salg af spiller, for 530.000.000 kroner