Pep Guardiola går glip af Manchester Uniteds kamp mod West Bromwich på Old Trafford, fordi han skal ud og spille golf med sønnen. Guardiola udtaler samtidig at han forventer United vinder.

Af Lasse D. Drescher

Pep Guardiola og Manchester City vandt endnu engang, i går da de tog til Wembley og vandt 1-3 over Tottenham. Allerede efter 25 minutters spil, var Manchester City foran 0-2, og man kunne ikke se de lige havde tabt tre kampe i streg.

(Photo by Laurence Griffiths/Bongarts/Getty Images)

Christian Eriksen formåede dog også til glæde for de danske fans, at lave et enkelt mål. Søndag tager Manchester United hjemme på Old Trafford imod West Bromwich Albion. Hvis West Bromwich de får en sejr, så kan Manchester City fejre mesterskabet i dag.

Dog forventer de fleste ikke, at se West Bromwich som er et af bundholdene komme til Old Trafford, og give Manchester United problemer. Det engelske medie Mirror spurgte Pep Guardiola, om han skulle se Manchester Uniteds kamp mod West Bromwich.

Pep Guardiola udtalte følgende til spørgsmålet:

“Jeg vil være ude og spille golf med min søn. Fodbold er ikke noget man kan vide sig sikker på, eller afgøre. Men jeg forventer at United slår West Bromwich. Mit hold er fantastisk, og de har været stærke over de seneste ni måneder.

Det vi har opnået var ikke forventet, så de fortjerner alt min respekt, og den får de også. Det som er sket i den sidste uges tid, er unfair. Men vi har en anden mulighed mod Swansea, og vi vil gøre hvad vi kan, for at blive mestre.”

 

Guardiola fastslår også senere at han da ville elske at se West Bromwich slå United, men det er ikke noget han forventer at se. Specielt fordi United er så stærke hjemme på Old Trafford, og så har de nok stadig selvtillid efter deres comeback-sejr over netop Manchester City på Etihad.

Læs også: Bør Rashford blive hos Manchester United, eller skal han søge mere spilletid?