Pep Guardiola ser gerne, at hans mandskab har en målmand, der er teknisk god på fødderne, og derfor tog han afsked med Joe Hart, for at hente Claudio Bravo ind i FC Barcelona. Men chileneren har skuffet mange.

Af Anders Lang Jensen

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 03: Eden Hazard of Chelsea tries to go past Claudio Bravo of Manchester City during the Premier League match between Manchester City and Chelsea at Etihad Stadium on December 3, 2016 in Manchester, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Det hele startede, i den aller første kamp målmanden spillede for Manchester-klubben i derbyet mod rivalerne fra Manchester United. En stor fejl der kostede et mål til Zlatan. Og derefter i Champions League på sin gamle hjemmebane i Barcelona bliver keeperen vist ud, og koster englændernes chancer i den kamp.

Nu vil Guardiola altså have nyt blod til målmandsposten, og så senest som i denne weekend bekræftede Bravo sit dårlige niveau endnu en gang med et nederlag til Leicester på 4-2, og Vardy kom forbi keeperen 2 gange, og endte med et hattrick.

Klubben kigger efter nye folk, og navne er allerede blevet nævnt. Benficas målmand Ederson Moraes ligner, ifølge medier, en mulighed. Den 23-årige keeper har overtaget arven i det portugisiske fra Julio Cesar.