I aften spilles den anden semi finale i den prestig fyldte Champions League. Opgøret står mellem intet mindre end Bayern München og Barcelona. De to stor hold spiller mod hinanden i Spaniens hovedstad og netop hjemmeholdet gøres også til favoritter rigtig mange steder. Dette skyldes ikke kun hjemmebanefordelen, men kan beskrives med forkortelsen; MSN – Messi, Suárez og Neymar. Denne stærke trekløver ser ud til at danne en mur, som ingen endnu har set andre steder. Derfor er den tidligere Barcelona manager og nuværende Bayern München manager, Guardiola, også nervøs for i aftens opgør.

BARCELONA, SPAIN - MAY 05: Josep Guardiola head coach of Bayern Muenchen speaks during an FC Bayern Muenchen press conference on the eve of the UEFA Champions League semi final first leg match against FC Barcelona at Camp Nou on May 5, 2015 in Barcelona, Spain. (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Pep Guardiola: “Du stopper ikke Messi, i hans form, nej!” 

I går var den tidligere Barcelona manager mødt op til et presse møde for at snakke om dagens opgør og her melder Guardiola hurtigt ud, at han er ikke er tvivl om, hvor dygtig Messi er:

I de sidste måneder har han været uovervindelig. Han er for god. Måske kan du prøve andre taktiker, som at komme tæt på, gøre det svært for ham at få bolden, sæt 3 spiller på ham, men imod et talent af hans størrelse kan du ikke forsvare imod ham. Vi er nød til at se på andre muligheder for at vinde kampen

Messi og Barca holdet er flyvende 

Som Guardiola ganske rigtig nævner, så er Messi er meget god periode for tiden. Igennem hele sæsonen i år har han scoret intet mindre end 51 mål. Derudover er trioen med Messi, Suarez og Neymar god for intet mindre 108 mål til sammen i året sæson. Der er ingen tvivl om, at Bayern München skal finde deres helt egen måde at gribe denne mur an på.

Vi vil dog gøre, hvad jeg tror er nødvendigt og vi vil se, hvem der er i Berlin i næste uge. Det er svært at finde svagheder i dette Barca hold, som har så meget talent, men vi vil prøve og gøre det meste af vores dyd. Barca har talent og de ved, hvordan de skal spille sammen.
Sådan forsætter Guardiola og afslutter med sætningen:
Jeg er ikke her for at få folkets hyldest, men for at tage Bayern til finalen.”