Pep Guardiola håber at se en helt bestemt Manchester City-spiller forblive i klubben i flere sæsoner, og samtidig håber den spanske træner på at udvikle City-spilleren.

Af Lasse D. Drescher

Manchester City-træneren Pep Guardiola har på en pressekonference torsdag udtalt at han håber på, at en helt bestemt spiller bliver hos Manchester City i mange år endnu. Spilleren som Guardiola håber på at se hos City i de næste par sæsoner er Sergio Aguero.

Sergio Aguero har været sat i forbindelse med et skifte væk fra Etihad Stadium, efter at Guardiola havde Aguero på bænken i Champions League-kampen mod FC Barcelona. Nu fortæller Guardiola lidt om hvor vigtig Aguero er og har været for Manchester City.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Pep Guardiola udtaler følgende til Goal:

“Jeg er glad for at have Sergio i klubben, og jeg håber på at han bliver her i lang tid. Jeg håber det af hele mit hjerte, og jeg ved at angribere har nogle gode periode og nogle dårlige. Men vi kan ikke bare glemme hvor vigtig han har været for klubben.

Det vigtigt at huske at jeg er her for at hjælpe. Når nogen i klubben laver en fejl, så det samtidig også min fejl. Jeg vil hjælper Sergio til at udvikle sig endnu mere. Men der vil komme nogle rotationer på holdkortet i løbet af den næste tid så vi får flere spillere i spil.”

Manchester Citys næste opgave er på onsdag i den engelske ligacup, hvor modstanderen hedder Manchester United.

Læs også: Juventus-sportsdirektør tjener kassen på en række guldkorn