Manchester City og Crystal Palace tørner sammen på Selhurst Park. Pep Guardiola forventer ikke at det bliver en nem kamp, men derimod en hård kamp. 

Af Lasse D. Drescher

Manchester City-træneren Pep Guardiola rejser sammen med Manchester City-truppen til Selhurst Park i weekenden, i håbet om at hente point imod Premier League-klubben Crystal Palace.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Manchester City er på nuværende tidspunkt to point efter Liverpool, som er nummer et i Premier League. Pep Guardiola har til Manchester Citys egen hjemmeside, givet et interview frem mod Crystal Palace-kampen.

Pep Guardiola udtaler følgende til Manchester Citys egen hjemmeside:

“Jeg forventer at det bliver en hård kamp, hvor vi vil møde en stærk modstander. Jeg har set flere af deres kampe, og de er stærke og solide det er der ingen tvivl om. Deres træner har meget erfaring, specielt fra England.

De spiller hurtigt, og er meget stærke i en-mod-en situationer. Vi ved også at de laver en del indlæg, og det fungerer grundet en spiller. Christian Benteke er en af verdens bedste i feltet, og det er formentlig også derfor at Palace udnytter hans gode springkraft og gode fysik.”

Manchester City har som sådan ikke nogle kæmpe skader, som kan skabe problemer for deres offensiv eller defensiv. Så der er ingen tvivl om, at det nok skal blive en meget spændende kamp og følge fra Selhurst Park.

Læs også: Wenger: Du har ikke kontrol over spillerne, fordi du er træner