Manchester City-træneren Pep Guardiola og José Mourinho har altid været store konkurrenter, lige siden de var trænere for FC Barcelona og Real Madrid. Det fortsætter tydeligvis nu hvor de befinder sig hos de to Manchester-storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Manchester City vandt i går på Stamford Bridge over Chelsea, og det er en vigtig sejr for Manchester City. Manchester-storklubben er ifølge mange en solid kandidat, til at blive engelske mestre, og derfor er det vigtigt de viser styrke mod storklubberne.

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Det var den belgiske stjernespiller Kevin de Bruyne som i det 67. minut sendte bolden i netmaskerne, bag Thibaut Courtois. Manchester United og Manchester City er lige nu at finde på en delt førsteplads i Premier League.

Begge Manchester-klubberne har seks sejre og en uafgjort, og derfor samlet 19 point ind efter de første syv Premier League-kampe. Det eneste som adskiller de to klubber, er at Manchester City har lavet 1 mål mere end Manchester United.

Den spanske træner Pep Guardiola sender en stikpille ud, til Manchester United igennem et interview med BBC. GUardiola mener ikke ligefrem at Manchester United spiller nydelig fodbold.

Pep Guardiola udtaler følgende til BBC:

“United spiller på de lange bolde, og så skal andenbolden til Fellaini. Men når de har Pogba på holdet, har de kvaliteten til at spille ved jorden. Men jeg har meget respekt for vores naboer.”

I sidste sæson skuffede Manchester United specielt med deres 6. plads i Premier League. Manchester City formåede dog at sikre sig en 3. plads, så de formåede at sikre sig Champions League i den nuværende sæson.

Manchester United sluttede som tidligere nævnt på 6.pladsen, og derfor var der ikke udsigt til Champions League for den engelske storklub. Men Manchester United var med i Europa League, og englænderne vandt finalen og derfor fik de en direkte plads i Champions League.

Læs også: Harry Kanes vanvittigt mange mål: Flere end halvdelen af hele Premier League