Manchester City forventes ifølge et medie, at have stor interesse i Bayern München-spilleren Joshua Kimmich. Pep Guardiola kender nemlig Kimmich, fra spanierens tid som træner hos den tyske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Footballtransfertavern skriver at Premier League-storklubben Manchester City, har planer om at forstærke midtbanen med lidt yngre kræfter. Der er tale om en tysker, som Guardiola vil have til Etihad.

(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Det er den 22-årige tyske midtbanespiller Joshua Kimmich, som til dagligt optræder for den tyske storklub Bayern München. Kimmich får dog ikke så meget spilletid for Bayern, og derfor kan et skifte væk være en mulighed.

Det var den nuværende Manchester City-træner Pep Guardiola, som i sin tid hentede Joshua Kimmich til Bayern München. Derfor kan det forventes at Guardiola kunne have interesse i at sikre sig Kimmich endnu engang.

Joshua Kimmich har allerede fået meget erfaring, selvom tyskeren blot er 22 år gammel. Kimmich har spillet en del kampe for Bayern München, men han har også optrådt en del gange på det tyske landshold.

Kan tyskeren blive fast mand hos Manchester City?

Den unge tyske midtbanespiller forventes ifølge det engelske medie, at have klassen til at gå direkte ind på Manchester City-mandskabet. Footballtransfertavern understreger at Joshua Kimmich landsmanden Gündogan formentlig kan blive en solid duo.

Mediet melder ikke om nogen forventet pris på Joshua Kimmich. Transfermarkt værdisætter derimo den unge tysker til omkring 185.000.000 kroner.

Læs også: Officielt: Juventus ophæver med stjerne