Manchester City vil ifølge engelsk rygte handle ind, hos Premier League-konkurrenten Tottenham.

Af Lasse D. Drescher

Et engelsk rygte fortæller at Pep Guardiola og Manchester City vil forsøge at hente Tottenham-spilleren Kyle Walker til Etihad Stadium. Det er formentlig fordi Guardiola vil have nogle yngre spillere til klubben, fordi de backs som der er i Manchester City på nuværende tidspunkt er alle oppe i årene.

(Photo: Getty Images)

Der er på højrebacken Pablo Zabaleta og Bacary Sagna og de er begge over 30 år, så derfor kunne det være en solid erstatninge og hente Kyle Walker til klubben. Walker er kun 26 år og han er blandt de bedste backs i Premier League, og måske endda i verden.

Dog skal det også understreges, at skiftets sandsynlighed ikke er så fantastisk højt, fordi Manchester City og Tottenham er direkte Premier League-konkurrenter. Såfremt at Kyle Walker skulle skifte til Manchester City, skal der nok mange millioner på bordet, fra Manchester City.

Der bliver også diskuteret hvor vidt det vil være en bedre klub, som Walker så måske kan skifte til. Tottenham er meget solide i denne sæson, og de er på papiret stærkere end Manchester City, så det er måske kun for pengenes skyld at Walker skulle skifte.

Læs også: AC Milan vil bruge omkring 900.000.000 kroner på spillere